WAT IS PEUTER OUDERGYM?

Helaas! Is de peuteroudergym na een periode van bijna 20 jaar komen te vervallen…..Zaterdag 3 februari 2024 is de laatste les geweest. Ik dank hierbij iedereen voor al het enthousiasme al die jaren en wens iedereen heel veel plezier elders bij een peutergym of andere sport, liefs ilana

Een gevarieerde les waarin de kinderen veel bewegingservaringen op doen zoals bijvoorbeeld springen, rollen, klimmen, klauteren, gooien, vangen, dansen op muziek. Bij binnenkomst mogen de kinderen samen met papa/mama of opa/oma zelfstandig klimmen en klauteren. Daarna wisselt de les wekelijks af; we spelen onder andere met pitzakjes, ballonnen, sjaaltjes, hoepels of we sjeezen over een autobaan. We zingen en dansen en sluiten af met de bekende stuiterballen. 

DE VOORDELEN VAN PEUTER OUDER GYM

Peuter oudergym heeft vele voordelen voor uw peuter. Juist in deze leeftijdsfase maken de kinderen een enorme ontwikkeling door, ieder op eigen wijze en in eigen tempo. Peuters leren ‘zelf te proberen’ en leren al spelenderwijs hun eigen lichaam kennen en worden uitgedaagd om motorische mogelijkheden te ontdekken. Het vergroot het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. Ook helpt het bij de taalontwikkeling van uw peuter.

WAAROM PEUTER OUDERGYM?

BOUW AAN DE BAND MET JE KLEINTJE

Het vergroot het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. Ook helpt het bij de taalontwikkeling van uw peuter.

GOED VOOR DE MOTORISCHE ONTWIKKELING

Juist in deze leeftijdsfase maken de kinderen een enorme ontwikkeling door, ieder op eigen wijze en in eigen tempo.

DOE SAMEN WAT LEUKS

Plezier staat centraal bij peuter oudergym. Naast de voordelen van de motorische ontwikkelingen draagt het bij aan de band met uw kleintje.

TARIEVEN EN LESSEN

Lessen:

Zaterdagochtend 

08:30 – 09:15 
09:15 – 10:00 
10:00 – 10:45 

Locatie:

Theo d’Orsingel 30
Berkel en Rodenrijs

Tarieven:

Maandabonnement: 29,95 

Strippenkaart 10 lessen: 90,-

Proefles: 6,50

KENNIS MAKEN?

Heb je nog vragen of wil je eens kennis komen maken in onze studio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

impressie van de lessen