ONS AANBOD

WAT IS PILATES?

Pilates is dé core-training als basis voor alle trainingen, sporten, dans en yoga. Joseph Pilates (oprichter Pilates) geloofde dat de ademhaling, houding en leefstijl van de mens de basis is van de gezondheid van de mens. ‘Breathing is the first act of life and the last’ Joseph Pilates. Hierdoor ontwikkelde hij een unieke serie fysieke oefeningen welke helpen bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling.

INTRODUCTIE WORKSHOP MATLESSEN

Interesse in Pilates? Maar geen ervaring? Doorloop eerst de introductieworkshop ófwel een privétraining om te kunnen instromen in onze reguliere matlessen. Tijdens de bijna twee uur durende workshop (max 6 p) zullen alle basisprincipes aangeleerd worden en is er alle tijd en aandacht voor vragen. Meld je hier aan!

MATLESSEN

Tijdens de matlessen ligt de nadruk op het trainen van diepe buik –en rugspieren, ademhaling, flexibiliteit en lichaamshouding. Ofwel we werken vanuit het basisprincipe dat je alle oefeningen opbouwt vanuit je ‘krachtcentrum’ (core).

Pilates mat en reformer lessen Rotterdam Schiebroek en Lansingerland

REFORMER LESSEN

Op speciale Pilates apparatuur “Reformer” welke voorzien is van spiraalveren, doen wij vergelijkbare matoefeningen. Door de weerstand van de veren zul je enerzijds ondersteuning krijgen en anderzijds word je uitgedaagd. De reformer helpt je lichaam beter te begrijpen welke spieren het moet gebruiken.

Pilates mat en reformer lessen Rotterdam Schiebroek en Lansingerland

BARRE LESSEN

Een op Pilates gebaseerde fullbody workout met focus op billen en benen. Door deze lessen versterk je je lichaam en werk je aan je flexibiliteit en evenwicht. De barre lessen zijn ook zeer geschikt voor mensen die meer controle over hun lichaam willen.

Pilates mat en reformer lessen Rotterdam Schiebroek en Lansingerland

IMPRESSIE LESSEN

KENNIS MAKEN?

Heb je nog vragen of wil je eens kennis komen maken in onze studio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

impressie van onze studio